Lucas dos Santos gjorde igen ett mål. Här i matchen mot SalPa. Foto: VN Arkiv/TS

Ny seger för BK-46

Det rödvita loket från Karis ångar på i fotbollens division 2, söder. Då BK-46 besökte Käpylan Pallo på måndagskvällen blev det revansch för hemmaförlusten i maj med en viktig 2-1 seger.

Ett tidigt mål av matchens lirare Joonas Siikala gav riktning för matchen. BK ägde spelet i första halvlek och hade flera chanser att utöka ledningen.

0-2-målet fick vänta till den 62:a minuten då målsprutan Lucas satte sin sjunde balja för säsongen. Tio minuter senare reducerade KäPa men närmare än så kom inte hemmalaget.

– Jag är väldigt nöjd med killarna. Lite rostigt var det efter midsommaren men det räckte, säger BK-tränaren Markku "Fana" Palmroos.

Karislaget har nu vunnit sex av de sju matcher som Palmroos har tränat laget.

– Med 18 poäng på sex matcher kan man lugnt säga att vi är nöjda med saldot, säger Palmroos.