Johan Estlander avslutade målskyttet i segermatchen mot TPK. Foto: Thomas Sundström

Fin seger för ESC

Ekenäs SC tog en synnerligen viktig seger i futsalsligan på lördagen. Hemma i Ekenäs vann ESC över TPK från Åbo med klara 4–0 (2–0).

Matchen var mycket viktig för båda lagen eftersom de låg jämsides i tabellen och kämpar hårt om en slutspelsplats . Nu vann ESC med 4–0 och steg upp på åttonde plats i tabellen.

– Vi gjorde en bra match, framför allt med arbetet utan boll. Vi lyckades hålla oss ganska väl till vår taktik, sade ESC-målvakten Oscar Forsström som alltså höll nollan.

Fyra målskyttar

För ESC gjorde Jonas Sjöblom och Timo Brotkin var sitt mål i första halvlek. Efter paus ökade sedan Magnus Huldin på till 3–0 och Johan Estlander avslutade med att göra 4–0 i tomt mål.