EIF:s flickor 04-05 är ett av de lag företaget Expresskuva fotograferat. Bakre raden: Anders Sandbacka, Jim Backlund och Maria Ljungqvist. Mellersta raden: Minea Lindbom, Vilma Gröning, Alicia Kallström, Emma Backlund, Oona Teräväinen, Elin Ljungqvist och Alexandra Lundin. Främre raden: Ellen Sandbacka, Ellinor Kevin, Alice Olin, Ylva Malmström, Sofie Rosström och Alma Lindholm. Foto: Expresskuva

Är ditt lag med?

Fotbollssäsongen närmar sig sitt slut och Västra Nyland publicerar bland de första tidningarna i Finland bilder på ungdomslag i Västnyland i samarbete med företaget Expresskuva.

Det var i våras som Expresskuva tog kontakt med redaktionen om ett samarbete kring publicering av bilder på juniorlagen i traktens fotbollsföreningar.
I somras fotograferades alla juniorlag i de sju fotbollsföreningarna i trakten och nu publiceras alltså bilderna på vastranyland.fi.
Idén går ut på att företaget, som specialiserat sig på idrotts- och skolfotograferingar, fotar lagen och den tidning man samarbetar med publicerar bilderna.
– Föreningarna har varit väldigt positivt inställda till projektet, berättar Kaj Kusnetsov, marknadschef på Expresskuva i Finland. Framför allt är föreningarna glada över att juniorfotboll får lokal publicitet, speciellt de mindre föreningarna som vanligtvis inte får så mycket publicitet.
De fotograferade barnens föräldrar har möjlighet att köpa bildpaket med både porträtt och lagbilder. Vill du beställa bilder kan du kontakta Expresskuva på www.expresskuva.fi.
Föreningarna som är med är AC Kirkkonummi, BK 46, Ekenäs IF, FC Västnyland, Hangö IK, Ingå IF, Kyrkslätt IF och Masalan Kisa.
Bläddra bland bilderna och kolla om ditt lag finns med! 
http://vastranyland.fi/nyckelord/lagbilder