Heja, heja, avdelning A4!

Dela

Verktyg

Större text Mindre text Skriv ut artikel Rapportera fel

Mjölbolsta sjukhus Jag har fått en mycket bra insikt i hur sjukvården sköts på Mjölbolsta sjukhus, avdelning 4A. Där finns det fantastiska pärlor, människor, som har valt rätt yrke. Det är många gånger tungt för dem, både fysiskt och psykiskt, men de är otroligt duktiga och det gäller hela personalen.
Till exempel städerskorna är fantastiska, pratar och hjälper till ibland med patienter fast de har sitt eget jobb, men den mänskliga faktorn kommer fram. Sköterskorna ser verkligen till att patienterna har det bra, men deras lön borde var bättre för det är inte något lätt jobb de har.
Jag frågade en sköterska hur hon alltid orkar vara glad och positiv på jobbet och hennes svar fick mig på så gott humör. Hon svarade nämligen: Jag har själv valt detta jobb, jag trivs med det och vill sprida glädje både bland arbetskamrater och patienter. Det svaret säger väl allt ...
Läkarna på avdelningen ger sig också tid att lyssna på både anhöriga och patienter. Jag hoppas att den fina sjukvården fortsätter på samma sätt och ett stort tack till er alla och till den ansvariga Susanne Alén som alltid har tid att lyssna och hjälpa. Dessutom vill jag också berömma den goda maten på sjukhuset!
Tua Lindholm
Karis