Publiken var hänförd.

Isac Elliot var kung på Bonusmässan

Musikutbudet var det som fick många att ta sig till Varuboden arenan i Kyrkslätt på lördagen. Stjärnskottet Isac Elliot fick tonåringarna galna av iver.

En doft av grillkorv sprider sig på gården utanför arenan i Kyrkslätt. Förutom korvståndet står brandbilarna, ett hopptorn och en innebandyrink monterad på gårdsplanet som genast efter klockan tio då portarna öppnade blev fullproppad av folk.
De första att tränga sig förbi portvakterna är de unga tonårstjejerna som vill garantera en bra plats vid scenen. Om en timme ska deras idol Isac Elliot hålla sin första spelning av dagens två pass.

Öronbedövande skrik
När Elliot äntligen klockan elva intar scenen hörs ett öronbedövande skrik från den unga publiken. Otaliga smarttelefoner svajar i luften och allting bandas naturligtvis in. När han frågar om publiken har bra stämning blir tjutandet ännu högre.
Så tittar han på en av tjejerna och frågar:
– Do you wanna be my girl?
Hon tuppar nästan av och de övriga vrålar av avund, men i nästa sekund går musiken i gång och Isac Elliot får hela gänget att svaja till musiken.
Efter fyra låtar tackar han för sig. Ungdomarna lämnar arenan och ställer sig i korvkön.

Han övertygade fansen
Denice Neugebauer, Wilhelmina Lehtola, Wanja Bollström och Johan Löfman verkar entusiastiska efter uppvisningen.
– Han är jätte bra och har en så härlig raspig röst, säger Bollström.
– Ja, och så är han söt, sjunger rent och har verkligen en krispig, unik röst, fyller Lehtola i.
Naugebauer var inte alls övertygad av Elliots förträfflighet då hon kom med för att lyssna på honom, men konserten omvände även henne.
– Jag hade trott att han skulle vara en kopia av Justin Bieber, men när jag såg honom märkte jag att han hade en helt egen stil.
Också Löfman tyckte att Elliot var duktig:
– Men när han sjöng Do you wanna be my girl, undrade jag nog varför jag stod i publiken, säger han.
Att sångtexterna gick på engelska gjorde att Löfman inte förstod allt, men det viktigaste var enligt honom själva musiken.
– En del killar tycker inte att han är bra, men det tycker jag.
– Det är för att de är avundsjuka på honom, förklarar Lehtola.