Lassi Luoto bidrog till BK:s seger i cupen. Foto: Thomas Sundström

BK vidare i cupen

Karislaget BK-46 är vidare i finländska cupen i fotboll då man i lördags slog hemmalaget Atlantis i den fjärde omgången med 4–2.

Segern kom inte till alltför enkelt, för slutresultatet kom till efter förlängning.

Efter spelade 90 minuter stod spelet 3-3, men nyförvärvet Daniel Stevens avgjorde matchen genom att göra 4–3 i förlängningen. I den femte omgången möter BK segraren i mötet HIFK–Klubi 04.

Svår match

– Som vanligt var det en svår match mot Atlantis, som alltid spelar på gränsen till det tillåtna. Samtidigt är det skönt att konstatera att ingen svek, utan att det var hela lagets seger.

–Speciellt skönt var Lassi Luotos kvittering till 3-3 fem minuter före slutet på ett riktigt snyggt skott, konstaterar BK:s lagledare Peter Laine.

Målskyttar för BK var Daniel Stevens 2, Joonas Siikala och Lassi Luoto.