BK med Oscar Udd tog en fin seger i Sjundeå. Foto: Thomas Sundström

BK vände och vann

Det bjöds på handboll av slutspelsstil i lördagens västnyländska FM-ligaderby. Hemmalaget Sjundeå IF ledde länge matchen, men i slutet kom Karislaget BK-46 i kapp och gick också förbi då man vann matchen med 21-20.

Båda lagen kom nu försvagat till spel och inte minst BK-46 led stor brist på skyttar. Också i SIF tunnades leden ut då Anton Luuppala fick lämna spelet efter första halvlek.

Trots det bjöds det på spännande handboll. SIF förde länge spelet, men BK  kunde istället sakta men säkert sega sig närmare och slutligen också förbi. Mario Karuse gjorde segermålet 21-20 då två minuter återstod.

Viktig seger

- Det gick bra i dag och för oss var det här en viktig seger, sade Robin Karlsson i BK.

- Den här förlusten grämer. Vi hade haft våra chanser att vinna matchen, men tog nu för ofta fel beslut i fel lägen, sade SIF-tränaren Marcus Sjöstedt.